divendres, 26 de juny del 2020

Sol·licitud d'inscripció al CPM FPA Cullera - Curs 2020-2021

La pandèmia de la Covid ha fet que canviem i adeqüem accions que abans féiem de manera presencial a les circumstàncies derivades per aquesta situació. 
És per això que el Centre de Formació de Persones Adultes de Cullera s'ha hagut d'adaptar i aplicar les mesures de contenció de la pandèmia i protecció de la salut pública que marca la normativa municipal, autonòmica i estatal. 

Tot açò fa que el procés "normal" d'inscripció i matrícula per al curs 2020-2021 es veja alterat, així com també la forma d'aprenentatge, la capacitat d'alumnat per classe i/o la possibilitat que s'haja d'implementar de nou la formació en línia. Tot això a l'espera de les directrius que marque la Conselleria d'Educació de cara al proper curs. 

És per això que hem de ser previsors i poder respondre de manera efectiva a les necessitats de formació de la població i poder tindre les dades necessàries per tal de programar l'any vinent. 

Per tant, si estàs interessat/da en inscriure't al Centre per al curs 2020-2021, seguix els següents passos: 

1. Ompli i envia el formulari de Sol·licitud d'inscripció . ( No has de presentar de moment cap documentació) . La sol·licitud en línia estarà disponible fins el dia 31 de juliol de 2020


2. El centre es posarà en contacte amb tu a través del correu electrònic o per telefon durant el més de setembre  i t'indicarem el dia i hora en què hauràs d'acudir al centre per a formalitzar la matrícula:  

1r període :  Formació Bàsica i Graduat en Educació Secundària 

2n període:  Resta de programes: valencià, castellà , anglés ...  

............

La pandemia del Covid nos ha hecho cambiar y adecuar acciones que antes hacíamos de manera presencial a las circunstancias derivadas por esta situación. 

Todo esto ha hecho que el proceso "normal" de inscripción y matrícula para el curso 2020-2021 se vea alterado, como también la forma de aprendizaje, la capacidad de alumnos en clase y/o la posibilidad que se haya de tomar de nuevo la formación en  línea.  Todo esto, a la espera de las directrices que marque la Conselleria de Educación de cara al próximo curso. 

Es por todo esto que tenemos que ser previsores y poder responder de manera efectiva a las necesicidades de formación de la población y poder tener los datos necesarios para progamar el próximo curs. 

Por tanto, si estás interesado/a en inscribirte en el Centro para el curso 2020-2021, sigue los siguentes passos:

1. Rellena y envia el formulario de Solicitud de Inscripción . ( No tienes que presentar de momento ninguna documentación) 


2. El centro se pondrá en contacto contigo a través del correo electrónico o por teléfono i te indicaremos el día y la hora en la que tendrás que venir a formalizar la matrícula: 

1r periodo:  Formación Bàsica i Graduado en Educación Secundaria ( Hasta el 10 de julio) 

2o periodo: El resto de programas : valencià. cstellano, inglés ...( Durante el mes de septiembre)