divendres, 4 de setembre del 2020

FPA Cullera. Curs 2020-2021

Comencem un curs nou en un temps que a tots i totes se'ns presenta com a incert. No obstant això, des del Centre d'FPA de Cullera, hem començat a treballar en la programació d'enguany, organitzant i preparant totes aquelles mesures que ens han de permetre tornar a la tasca educativa i d'aprenentatge de manera segura i responable. 

Per això estigueu atents a les xarxes ( web escola, facebook, washap etc.) a través de les quals vos informarem de les novetats i la organització del curs. 

1. En els propers dies publicarem els horaris i els grups que componen la programació d'enguany. 

2. A partir del dilluns 7 de setembre, ens posarem en contacte amb les persones que vàreu fer la sol·licitud en línia per a matricular-vos i vos donarem cita prèvia i les instruccions per a formalitzar definitavement la matrícula. 

3. Les persones que no hagen omplit i enviat la sol·licitud en línia que es va obrir en els mesos de juliol i agost, poden posar-se en contacte amb el centre a partir del dia 8 de setembre a través del telèfon 961723261 de 9'30h a 13h, tots els matins de dilluns a divendres, o a través del correu electrònic fpacullera@gmail.com , i vos donarem cita per a formalitzar la matrícula.
A causa de les normes de seguretat establertes per Salut Pública i la Conselleria d'Educació en els centres públics d'ensenyament, l'aforament de les classes serà menor que els darrers anys per tal de mantenir la distància de seguretat mínima exigida. Per tant els diferents cursos i grups poden sofrir canvis pel que fa als dies i horaris lectius.

....

Empezamos un nuevo curso en un momento en que a todos y todas se nos presenta lleno de incertidumbre. A pesar de todo, desdel Centre FPA de Cullera, hemos empezado ya a trabajar en la programación de este año, organizando y preparando todas aquellas medidas que nos han de permitir volver al aprendizaje de manera segura y responsable. 

Por eso estad atentos a las redes sociales ( web escuela, facebook, washap etc.) a través de las cuales iremos informándoos de las novedades y la organización del curso. 

1. En los pròximos días publicaremos los horarios i grupos que componen la programación anual.

2. A partir del lunes 7 de septiembre, nos pondremos en contacto con las personas que ja hicisteis la solicitud en línea para matricularos.

3. Las personas que no hayan rellenado y enviado la solicitud en línea durante los meses de julio y agosto, podran pedir cta para formalizar su inscripción y matrícula a partir del día 8 de septiembre a través del teléfono 961723261, de 9'30h a 13h, todas las mañanas de lunes a viernes, o a través del correo electrònico fpacullera@gmail.com, y se les dará cta para formalizar la matrícula. 

A causa de las normas de seguridad establecidas por Salut Pública y la Conselleria d'Educació en los centros públicos educativos, el aforo de las clases será menor de lo que sule ser normalmente con el fin de mantener la distancia de seguridad mínima exigida. Por lo tanto los diferentes cursos y grupos pueden sufrir cambios respecto a los días y horas respecto a cursos anteriores. 
...