diumenge, 19 d’abril del 2009

Anem anant

Ja damunt del tercer trimestre del curs aprofitem per a animar a totes aquells alumnes que estan a punt de realitzar tant la tercera avaluació per a l'obtenció del GES com a tots aquells altres que van a prsentar-se a les proves de Valencià, Accés a Cicles Formatius i Accés a la Universitat i encoratjar-los perquè facen un últim esforç i recullen els fruits del treball que han fet i estan duent a terme.
Ànim ja falta poc.
El claustre de Professors.

I també aprofitem per fer una miqueta de balanç de com està anant el curs.

Caldria començar fent una valoració sobre la matrícula i l'assistència que aquest any ha sigut si cap encara més alta que l'anterior. Ningú esperàvem que superaríem el nombre de persones matriculades de l'any passat, sobretot perquè seguim sent la mateixa plantilla de professors i professores i comptem amb els mateixos recursos, però aquest any s'ha tornat a superar el nombre de matrícules i la mitjana d'assistència a hores d'ara continua sent molt alta en tots els grups.

En segon lloc cal també felicitar als membres de l'Associació d'Alumnes i especialment a la renovada Junta Directiva que ha donat un nou impuls a l'Associació i creiem que per endreçar-la en molt bon camí.
Recordem que fins ara hem fet el dinar de Nadal, hem participat en la Fira de l'Estudiant, hi ha hagut una xarrada-col·loqui a càrrec de l'escriptor Manel Joan i Arinyó, s'ha assistit a les Jornades d'Associacionisme de la FEVAEPA i s'han programat els Tallers d'Art Efímer i de Comsum Responsable per als dies 21, 22 i 23 d'abril. I encara queden pendents el Certamen Literari de FPA que aquest any es celebra a Alacant i el viatge de Final de Curs.