divendres, 16 d’octubre del 2015

Curs d'iniciació a la informàtica i a Internet

Hui ha començat el curs trimestral d'Iniciació a la Informàtica i Internet, organitzat per l'Associació d'Alumnes d'FPA Cullera.
Enguany és la primera vegada que l'Associació d'Alumnes organitza un taller complementari a l'oferta educativa del Centre.  La bona acollida per part dels alumnes i de la població cullerana en general ens obri les portes a anar incrementant l'oferta d'altres tallers d'interés social.
Juntament amb el començament del taller , l'Associació preveu organitzar tota una sèrie de xarrades i conferències durant el curs lectiu que tracten temes d'interés general i d'actualitat i les activitats extraescolars programdes, eixides culturals, visites guiades a museus etc.  I que prompte anunciarem en aquestes pàgines.
Els tallers i les conferències estan obertes al públic en general de la població. Tot amb la intenció d'anar millorant, ampliant i conformant un centre d'ensenyament integral per a la població adulta de Cullera que siga el referent d'una educació pública i al llarg de la vida.

El taller d'Iniciació es durà a terme durant aquest primer trimestre els divendres de 10'30h a 12'30h en la sala d'informàtica del Centre.